Träna inför nästkommande cykellopp

Träning är a och o för att du ska kunna prestera på topp under dina cykellopp. Mellan loppen är det viktigt att lägga upp träningen på bästa sätt för att utvecklas samtidigt som du får tillräckligt med vila. Det finns flera sätt du kan träna på. Du kan antingen köra på utomhus eller köpa hem en motionscykel.

En motionscykel är bra eftersom du får bättre koll på värden, tempo och andra detaljer. Det är dock inte samma sak som att sätta sig på en cykel och cykla utomhus. Om du ska träna utomhus kan det vara en god idé att ha en träningscykel så du slipper använda den du tävlar med.

Satsa på en bra träningscykel

Letar du efter en ny träningscykel finns det gott om cyklar på nätet. Där hittar du alla möjliga märken, från budget till riktigt dyra och avancerade varianter. Köp dig en ny cykel på nätet och spara in en hel del pengar i jämförelse om du skulle köpa en direkt från affären.

Passa även på att gå igenom din utrustning och se om det är något annat du behöver. Det kan vara allt från träningskläder, vattenflaskor, hjälm och andra accessoarer som du behöver när du tränar.