Vad kan akupunktur hjälpa dig med?

Akupunktur är idag en populär och omtyckt behandling hos många. Behandlingen kan hjälpa dig att få bukt med smärta, stelhet och även till och med delar som migrän. Akupunktur har dock fler användningsområden och många har fått goda resultat efter bara några få behandlingar.

Många experter inom området rekommenderar att man gör regelbundna behandlingar på cirka tio gånger. Men beroende på vilka bekymmer du har eller hur din kropp reagerar på nålarna kan det både räcka med färre eller behövas fler behandlingar än så.

Hur akupunktur fungerar

Akupunktur fungerar på det sätt att du får tunna nålar fastsatta på din hud. Nålarna stimulerar sedan kroppens eget system att lindra smärta. Med tanke på behandlingens effekt använder många akupunktur främst för att lindra just smärta, framförallt i muskler och leder. Något som många inte vet om är att akupunktur även kan hjälpa att lindra smärtan under en förlossning.

Boka in behandling för att testa

För att veta om akupunktur är den bästa behandlingen för dig är det bäst att rådfråga med experter och testa dig fram. På Naprapatlandslaget får du bra råd och hjälp för dig som vill veta mer eller vill boka in akupunktur.